Contact

Marloes Beijer

Bij Marloes draait het om persoonlijk contact! Zij kijkt naar de persoon, diens drijfveren en talenten. Met coaching en trainingen helpt zij professionals de volgende stap te zetten in haar of zijn carrière. 

In 2018 richtte Marloes, na jarenlang gewerkt te hebben als project- en afdelingsmanager bij ING, een detacheringsbureau voor 50+ professionals op. Zij zag dat veel mensen in deze doelgroep mooie waardevolle carrières hadden gehad, maar het lastig vonden zich te focussen op een nieuwe toekomst. Na een lange carrière is het best moeilijk zelf op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Dit vergt kennis van de arbeidsmarkt, zelfkennis en ook lef om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Met Grow People legt Marloes de nadruk op inzicht in eigen kennis en kunde, netwerken en toewerken naar een nieuwe toekomst. Professionals leren zicht te krijgen op hun drijfveren en (weer) vertrouwen te krijgen in hun talenten. Met die inzichten en een breder netwerk creëer je nieuwe mogelijkheden en kun je richting geven aan je 2e carrière.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op!

 
  fa-phone  

 

TELEFOON

06 - 511 04 822

 
 fa-map-marker  

 

ADRES

Elsschotlaan 8
1422 CK Uithoorn

 
  fa-envelope  

 

E-MAIL

info@grow-people.nl