Programma

 

 

Professionals4­YourGrowth

“Jouw route naar de top”

PARTNERS

 

Trainingsprogramma Professionals4YourGrowth

We starten met een groep professionals en komen gedurende 6 maanden één dag per week bij elkaar. Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM inzake COVID-19. Naast het werken in groepsverband en het delen van kennis, ervaring en je netwerk, ga jij meteen aan de slag bij een groeiondernemer. Dat betekent dus; Niet alleen filosoferen en praten over een nieuwe baan, je laat meteen zien wie je bent en wat je kan!

“Jouw route naar de top!”

In de ochtend

Werk je aan jouw route naar de top in groepsverband. Dit onder begeleiding van ervaren trainers die jou helpen om je klaar te stomen voor het echte werk. Dat houdt in dat we zowel met je soft skills als hard skills aan de slag gaan.

Soft skills: de eerste drie maanden leggen we hier de focus. Waar ben je goed in, waar krijg je energie van, wat kan je nog verder verbeteren. Dit zijn je persoonlijke, sociale en emotionele vaardigheden.

Hard skills: de daaropvolgende drie maanden gaan we werken aan het verbreden van je kennis. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de basisfunctionaliteiten van MKB, agile werken, scrum, princeII projectmanagement, supply chain, finance, marketing, HR, office 365, blockchain, business modelling CANVAS, big data, data analysis, website bouwen (wordpress), en andere actuele aandachtsgebieden.

In de middag

Ga je aan de slag bij één van de groeiondernemers die zijn aangesloten bij het platform Port4Growth. Voordat het programma begint, gaan wij op zoek naar een passend project bij een passende groeiondernemer. Gedurende dit project krijg jij begeleiding vanuit het programma. Om je een paar voorbeelden van mogelijke projecten te geven:

  • Een event organiseren voor een groep groeiondernemers om gezamenlijk uitdagingen in het ondernemerschap te bespreken
  • Subsidieregelingen checken en aanvragen
  • Groeiondernemers actief helpen bij het oplossen van hun “groeiproblemen” op het gebied van marketing, finance, IT, sales, HR.

NB! Voordat we van start gaan krijg je een intakegesprek om zeker te weten dat je past binnen de cultuur van MKB Nederland.

Dit programma brengt ervaren professionals en trainers samen

Zo ontstaan een digitaal platform en een platform van groeiondernemers. We geven jou de gelegenheid om diverse kansen te creëren en daarmee jouw droombaan te vinden.

Heb je interesse in dit programma?
 

Neem contact op!